SALON LINE - myymälä, internet-kauppoja ja tilausluetteloita kampaajille, kosmetologeille, pedikyyri mestareille, manikyyri mestareille, hierojjille, kauneus salonkien omistajille, SPA keskuksille, rusketus studioille, alan kouluille ja opiskelijoille! Ammattimaista neuvontaa, takuut ja huoltoa takuuajan loppumisen jälkeen.

SALON LINE on luotettava kumppani, joka on läpäissyt ajan testit - se on toiminut kauneus teollisuudessa vuodesta 2001 ja sillä on yli 12 000 kanta-asiakasta. SALON LINE Baltian maissa ja Skandinaviassa - liitä kauneus ammattilaisten parhaisiin valintoihin!

Tarjoamme laajimman valinnan ja parhaat hinnat - SALON LINE on yli 35 000 erilaisia tuotteita kauneus salonkeille ja mestareille. Kaikki paikan päällä varastossa olevat tuotteet voi ostaa ja sinun ei pitäisi odottaa. Toimitusaika koko Skandinaviassa 3-4 työpäivää, Baltian maissa - alle 1 – 2 työpäivää,

Suurin varastorakennus Baltiassa ja Skandinaviassa (1800 m²) kauneus kosmetiikka, tarvikkeille, sähkölaitteet ja kalusto. Kalusteiden ja laitteiden näyttelyhalli (600 m²) ja kolme kerroksen liike kauneus ammattilaisille Riiassa. Tavarat työtä, iloa ja sielua varten!

SALON LINE - Liike kampaajajille: ammattimaiset hiuskosmetiikat, hiusvärit, hiustenhoitotuotteita, hiusten muotoilutuotteita, parturi laitteet, kampaamo laitteet, kampaamo kuivausrummut, kampaamo tuolit, pesualtaat, kampaamot vaunut, lasten vaunut, asiakkaan tuolit, hiustenkuivaajat, kampaajan välineet.

SALON LINE - Liike manikyyri mestareille, liike pedikyyri mestareille: kynsilakkoja, kynsien geeli, UV-geeli, geeli kiillote – geeli lakka, kynsien muotoilu, kynsi, käsi ja jalka hoito tuotteita ja ammatilliset kosmetiikka tuotteet, pedikyyri välineet, sähköiset kynsi porat, UV-lamput, manikyyri pöytiä.

SALON LINE - Liike kosmetologeille: ammatilliset kosmetiikka tuotteet, kasvojen ja vartalon kosmetiikkaa, sohvat, vaunut, tuolit, laitteet, vapazonit, lamppu suurentajilla dorsenvalit, ultraääni, iontoforeesi, ultraääni ihonkuorinta, radiotaajuus, kavitaatio, miostimulaatio, dermabraasio, mezoporaatio
(Elektroporaatio), endermology laitteita, kertakäyttöiset materiaalit, tyhjiövälineet, lymfa, valokuva-karvanpoisto, happi-koneet, pyyhkeet, lakanat, kertakäyttöisiä materiaaleja.

SALON LINE - Liike kauneus mestareille eri aloilla: ammatillinen kosmetiikka ja laitteet hierojille, vaha mestareille, huonekalut, kosmetiikka sohvat, kaikki hierontaa varten, kylpylä, hieronta öljyt, korvakorut, korva lävistys järjestelmiä, solariumit, rusketus voiteet, vahaus, ihokarvojen poisto , sokeri tahna, vahaus tarvikkeet, vaha lämmitin, karvanpoisto paperi, kulmakarvojen ja ripsien värjäys, kertakäyttömateriaaleja, desinfiointiaineet, sterilointilaitteet.