Nämä käyttöehdot säätelevät Galerija Baltik SIA;n tuotteiden myyntiä sinulle. SalonLine on Galerija Baltik SIA;n toiminimi.

Lue nämä ehdot huolellisesti ennen kuin teet tilauksen Galerija Baltik SIA;sta. Tilauksen tekeminen Galerija Baltik SIA;sta osoittaa että suostut noudattamaan alla olevia ehtoja.

SalonLine myy tuotteita ainoastaan ammatimaiseen käyttöön. Kaikki tuotteet on tarkoitettu ainoastaan koulutettutjen ja sertifioitujen ammattilaisten käytettäväksi -  kosmetologi, kampaaja, manikyristi, pedikyristi, jne. Tekemällä SalonLine tilauksen, asiakas vahvistaa, että hän on sertifioitu asiantuntija ja on koulutettu käyttämään tilatut tuotteet, ja ottaa täyden vastuun tuotteiden käytöstä.

1       SOPIMUS

Tilauksesi on tarjous ostaa SalonLine tuotteen (t) tilauksessasi. Kun teet tilauksen SalonLine tuotteen ostamiseen, lähetämme sinulle sähköpostin joka vahvistaa tilauksen vastaanoton ja sisältää tilauksen yksityiskohdat "Tilausvahvistus Sähköposti". Tilausvahvistus Sähköposti on tunnustus, että olemme saaneet tilauksesi, eikä se vahvista tarjouksesi ostaa tilaamasi tuotteen(t) hyväksymistä.  Hyväksymme ainoastaan tarjouksesi, ja saatamme päätökseen myyntisopimuksen mukaisesti tilaamat tuotteen (t) kun lähetämme tuotteen sinulle yhdessä sähköposti vahvistuksen kanssa “Lähetys Vahvistus Sähköposti”. Jos tilauksesi on lähetetty enemmän kun yhdessä paketissa, saatat saada erillisen Tilausvahvistus Sähköpostin jokaisen paketin kohdalla, ja vastaavan, lähetyspäivänä välillämme tehdyn erillisen myynti sopimuksen, kyseessä olevasta tuotteesta. Sopimussuhteesi on Galerija Baltik SIA;n kanssa. Vaikuttamatta peruuttamisoikeukseen  jaksossa 2 alla, voit peruuttaa tuotteen tilauksen veloituksetta milloin tahansa ennen kuin lähetämme tähän tuotteeseen liittyvän Lähetys Vahvistus Sähköpostin.

2     PALAUTUS

Kaikki SalonLinen myytävät tuotteet ovat tarkoitettu ammattikäyttöön ja asiakkaille, jotka on koulutettu käyttämään niitä. Tekemällä osto tilauksen, vahvistat, että olet koulutettu käyttämään tilatut tuotteet ja olet tietoinen niiden toiminnallisuudesta, koosta tai väristä.

Emme hyväksy tuotteen palauttamista meille, jos se on avattu. Pidätämme oikeuden kieltäytyä palauttamisesta tai periä sinulta palkkioita ja kuluja, jos tuotetta ei ole palautettu uudessa, avaamattomassa kunnossa.

Voit halutessasi ottaa yhteyttä meihin koska saatamme pystyä tarjoamaan vianmääritystä ja tukea tuotteesi kohdalla.

Ostot voidaan palauttaa 14 päivän aikana, jos:

1. Tuote ei vastaa tilaustasi;

2. Tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana;

3. Tuote on viallinen.

Ostoksesi palauttamista varten, ota yhteyttä SalonLineen. Meidän asiakaspalvelun asiantuntija tulee ottamaan yhteyttä sinuun ja järjestää yksityiskohdat. SalonLine ei ota omistusta palauttaviin tuotteisiin ennenkuin ne saapuvat palautus osoiteeseen.

3       HINNOITTELU JA SAATAVUUS

Hinnat eivät sisällä lainmukaista 21% ALV. Jos asiakkaalla on voimassa oleva ALV-numero,  EU’n yhteisön sisäinen toimitus tapahtuu 0% ALV’lla. Jos asiakkaalla ei ole voimassa olevaa ALV-numeroa, 21% ALV lisätään tuotteiden hintoihin ja toimituskuluhin.

Saadakseen 0% ALV toimitusta, asiakkaan on annettava ALV-numero tilausta tehdessä.

Kun olemme käsitelleet tilaustasi, ilmotamme sinulle sähköpostitse mahdollisimman pian, jos jokin tilaamasi tuote ei ole saatavissa, ja sinua ei veloiteta tästä tuotteesta.

Huomaa, että ellei toisin mainita sivustolla, arvioidut toimitus ajat ovat juuri sitä. Ne eivät ole taattuja toimitusaikoja eikä pidä luottaa niihin.

Ponnisteluistamme huolimatta, pieni määrä tuotteita luottelossamme saattaa olla väärin hinnoiteltuja. Varmistamme hinnoittelun tilauksen käsittelyssä ja ennen kuin peritään maksua. Jos olemme tehneet virheen ja tuotteen oikea hinta on korkeampi kuin hinta sivustolla, otamme sinuun yhteyttä ennen toimitusta kysyäksemme, haluatko ostaa tuotteen oikeaan hintaan, tai haluatko peruuttaa tilauksesi. Jos tuotteen oikea hinta on alhaisempi kuin ilmoitettu hinta, veloitamme alemman määrän ja lähetämme tuotteen sinulle.

4       TUOTETIEDOT

Ellei toisin ole nimenomaisesti ilmoitettu, SalonLine ei ole tällä sivustolla myytävien tuotteiden valmistaja. Vaikka pyrimme varmistamaan, että tuote tiedot sivuillamme ovat oikeat, todelliset tuote pakkaukset ja materiaalit voivat sisältää enemmän, ja erilaista, tietoa siitä joka näkyy sivustollamme. Ainekset voi myös muuttaa. Kaikki tiedot tuotteista nettisivuillamme annetaan ainoastaan tiedoksi. Suosittelemme, että et luota pelkästään sivuillamme esitettyihin tietoihin. Lue aina tuotteen mukana olevat etiketit, varoitukset ja ohjeet ennen käyttöä.

Terveydenhoito tuotteiden kohdalla, siinä tapauksessa, että on turvallisuuteen liittyviä kysymyksiä tai muita tietoja tuotteesta, lue huolellisesti tuotteen mukana toimitettuja tietoja tai ota yhteyttä valmistajaan. Tämän sivuston sisällön tarkoitus ei ole korvata lääkärin, apteekin, tai muun lisensoidun terveydenhoidon ammattilaisen antamia neuvoja.

Ota yhteys terveydenhoidon tarjoajaasi heti, jos epäilet, että sinulla on lääketieteellinen ongelma. Tiedot ja lausunnot  tuotteista eivät ole tarkoitettu käytettäväksi taudin tai terveydentilan diagnosiin, hoitoon, parantamiseen tai ehkäisyyn. SalonLine ei ole vastuussa valmistajien tai muiden kolmansien osapuolten epätarkkuuksista tai virheistä tuotteiden kohdalla. Tämä ei vaikuta sinun lakisääteisiin oikeuksiin.

5       TUOTTEEN ASENNUS

Tuotteet voidaan toimittaa sinulle osittain purettuna kuljetusta varten. Sinun täytyy koota ne ennen käyttöä. Kaikki asennus on sinun velvollisuutesi. Jos tarvitset kokoonpano palvelua, voimme tarjota tällaista lisähintaan.

6       TULLI

SalonLine tuotteiden tilaaminen toimitettavaksi EU ulkopuolelle voi olla tuontitullien ja verojen kohteena, joita on maksettava kun paketti saapuu määräpaikkaan. Kaikki tulliselvitykset ja niihin liittyvät lisämaksut ovat sinun vastuullasi. Meillä ei ole käskyvaltaa näiden maksujen kohdalla.

Tulli säännöt vaihtelevat suuresti maasta toiseen joten kannattaa ottaa yhteyttä paikalliseen tullitoimipaikkaan lisätietojen saamiseksi. Huomaa lisäksi, että tilatessasi SalonLine tuotteita, sinua pidetään maahantuojana ja pitää noudattaa kaikkia lakeja ja määräyksiä siinä maassa, jossa tuotteidenvastaanotto tapahtuu. Asiakkaiden tietosuoja on meille tärkeää ja haluamme musituttaa kansainvälisiä asiakkaitamme siitä, että tulliviranomaiset avaavat ja tarkastavat rajoja ylittävät toimitukset.

7       VALMISTAJAN TAKUU

Takaamme tuotteita materiaali- ja valmistusvirheitä vastaan normaalissa käytössä yhden vuoden ostopäivästä. Tänä takuuaikana, jos ilmenee virhe, ja olet seurannut käyttö ohjeita, me, harkintamme mukaan joko (i) korjaamme tuotteen käyttäen uusia tai kunnostettuja osia, (ii) vaihdamme tuotteen uuteen tai kunnostettuun tuotteeseen, tai (iii) hyvitämme tuotteen ostohinnan. Tämä rajoitettu takuu koskee korjaustoimia, varaosia tai korvaava tuote ja on voimassa jäljellä olevan alkuperäisen takuuajan tai yhdeksänkymmentä päivää, riippuen siitä mikä on pidempi. Kaikki vaihdetut osat ja tuotteet, jolle hyvitystä on annettu, siirtyvät meidän omistukseen.

Tämä rajoitettu takuu koskee vain tuotteen osia, jotka eivät liity onnettomuukseen, väärinkäyttöön, huolimattomuuteen, tulipaloon tai muihin ulkoisiin syihin, luvattomaan käyttöön, muutoksiin tai korjauksiin tai kaupalliseen käyttöön.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun saadaksesi tarkat ohjeet siitä, miten saada takuuhuoltoa tuotteellesi.

8       VASTUUMME

SalonLine ja sen tytäryhtiöt eivät ole vastuussa (i) tappioista, joita ei aiheudu lupauksen tai velvollisuuden rikkomisesta meidän puoleltamme, tai (ii) mistään liiketoiminnan tappioista (mukaan lukien tuloja, sopimuksia, odotettuja säästöjä, tietoja, liikearvon menetys,tai tuhlattuja menoja), tai (iii) välillisistä tai epäsuorista tappioista, jotka eivät olleet ennakoitavissa sinulle eikä meille, kun sopimus tuotteiden myynnistä meiltä sinulle tehtiin.

Joidenkin maiden lait eivät salli joitakin tai kaikkia edellä kuvattuja rajoituksia. Jos nämä lait koskevat sinua, jotkut tai kaikki yllämainitut rajoitukset eivät välttämättä koske sinua ja sinulla saattaa olla lisäoikeuksia.

Mikään näissä olosuhteissa ei rajoita tai sulje pois vastuumme meidän tekemisestä petollisesta edustuksesta, tai kuolemasta tai henkilövahingosta, joka on aiheutunut meidän huolimattomuudesta tai tahallisesta laiminlyönnistä.

Emme ole vastuussa meidän velvoitteiden viivästymisestä tai noudattamatta jättämisestä näissä olosuhteissa, jos viivästyminen tai epäonnistuminen johtuu mistä tahansa meistä riippumattomista syistä. Tämä ehto ei vaikuta oikeuteesi saada tuotteet lähetettyä sinulle kohtuullisessa ajassa. Jos viivästyminen tapahtuu ennen tuotteiden lähetystä, emme veloita sinua tuotteista kunnes ne lähetetään ja voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa ennen lähettämistä.

9       SOVELLETTAVAT LAIT

Nämä ehdot hallitaan ja tulkitaan Latvian Tasavallan lakien mukaisesti. Suostumme molemmat Latvian Tasavallan tuomioistuinten ei-yksinomaiseen toimivaltaan, mikä tarkoittaa, että voit tuoda vaatimus kuluttajansuojaa koskevien oikeuksesi valvontaan näiden myyntiehtojen yhteydessä Latvian tasavallassa.

10     MUUTOKSET MYYNTI EHTOIHIN

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia milloin tahansa sivustollemme, menettelytapoihin ja ehtoihin, mukaan lukien nämä Ehdot ja Käyttö Ehdot. Nämä ehdot, menettelytavat ja Käyttö Ehdot  ovat voimassa kun tilaat tuotteita meiltä, ellei muutoksia näihin ehtoihin, menettelytapoihin tai Ehtoihin ja Käyttö Ehtoihin on tehtävä lain tai valtion viranomaisen määräyksestä (jolloin se voidaan soveltaa sinun aikaisempiin tilauksiin). Jos jokin näistä Ehdoista ja Käyttö Ehdoista katsotaan pätemättömäksi, mitättömäksi tai jostain syystä täytäntöönpanokelvottomaksi, tämä edellytys katsotaan olevan erotettavissa, eikä vaikuta jäljellä olevien edellytysten sitovuuteen.

11     LUOPUMINEN

Jos rikot näitä Ehtoja ja Käyttö Ehtoja emmekä tee mitään, pidätämme silti oikeuden käyttää oikeuksia ja oikeussuojakeinoja jossain muussa tilanteessa, jossa rikot näitä näitä Ehtoja ja Käyttö Ehtoja.

12    MEIDÄN YHTEYS TIETOMME

SalonLine on Galerija Baltik SIAn toiminimi .  Yhteys tietomme ovat:

Galerija Baltik SIA

Maskavas str. 6

Riga, LV1050

Latvia

Rekisteröinti numero: 40003574010

ALV rek. numero: LV40003574010