Hiustenkuivaaja Gong

Gong on innovatiivinen hiusten kuivaus järjestelmä, jolla on innovatiivinen ja hienostunut muotoilu.

Tiedot

€ 346.00

Tämä malli on suunniteltu laajemmaksi, mikä lisää ilmavirran määrää, joka takaa että prosessi on kätevämpi. Luotu yhteys muodostaa vaiheita, ja on helposti säädettävissä tarjoamaan suurempia kuivausrumpu kallistus alueita. Tämä tarjoaa enemmän mukavuutta asiakkaalle prosessin aikana, ja on käytännöllisempää kampaajalle. Gong hiustenkuivaaja on tarjolla 3 versiossa seuraavilla ominaisuuksilla:

• Gong 1 - automaattinen versio jossa ajastin ja termostaatti. Integroitu merkkivalo osoittaa mekanismin käynnistymisen  ja  asetetun lämpötilan saavuttamista.
• Gong 2 - Kaksi kuivaus nopeutta ajastimella ja termostaatilla. Integroitu merkkivalo ilmoittaa asetetun lämpötilan tason saavuttamisen. Säädettävällä moottorilla on 2 nopeutta, jonka avulla voidaan saavuttaa parhaat tulokset hiustenleikkuun, muotoiluun ja kuivaukseen.
• Gong 4 - Neljä erityisen intensiivistä (turbo) kuivaus nopeusta ajastimella, säädettävällä termostaatilla ja merkkivalolla.

Nelivaihteinen moottori saavuttaa 600 kierrosta minuutissa:
1 - nopeuden asetus: tarkoitettu tekniseen hiusten käsittelyyn ja luonnolliseen kuivaukseen.
2 - nopeuden asetus: tarkoitettu tekniseen hiusten käsittelyyn ja normaaliin kuivumiseen.
3 - nopeuden asetus: tarkoitettu nopeaan kuivumiseen.
4 -  nopeuden asetus: tarkoitettu erityisen nopeaan kuivumiseen. Erityisen nopea kuivuminen on mahdollista, koska suuri ilmavirta on tasaisesti säädetty. Laite on kehitetty siten, että erityisen nopean kuivumisen aikana hiukset ei sekoitu.

Teho: 1400 W

Yksikään asiakas kommentteja toistaiseksi.

Write your review

Hiustenkuivaaja Gong

Hiustenkuivaaja Gong

Gong on innovatiivinen hiusten kuivaus järjestelmä, jolla on innovatiivinen ja hienostunut muotoilu.

Write your review